Υπηρεσίες της

Guard Security

 
Η guard security αναλαμβάνει έργα εγκατάστασης Συναγερμού, Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης, Πυρασφάλειας και Ελέγχου Πρόσβασης.
Για την υλοποίηση ενός έργου πραγματοποιείται:

Τεχνική Μελέτη στον χώρο για την αποτύπωση και την ολοκληρωμένη κάλυψη προσαρμοσμένη στις εκάστοτε ανάγκες.
Εγκατάσταση των συστημάτων ακολουθώντας τις προδιαγραφές του κατασκευαστή με σωστό εξοπλισμό, ποιότητα εργασίας, σεβασμό στην περιουσία του παρόχου – εργοδότη – πελάτη.
Υποστήριξη των υπηρεσιών με 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση και άμεση επέμβαση συνεργάτη όπου απαιτείται.

Στην Guard Security φροντίζουμε για την καλύτερη ποιότητα των συστημάτων που εγκαθιστούμε.

Συστηματα με εγγυηση
και αξιοπιστια

CCTV Κλυκλωμα Τηλεορασης

Hikvision : Η No 1 αναπτυσσόμενη εταιρία και η No 2 εταιρία σε έσοδα στο παγκόσμιο Raking για το 2015 στα συστήματα ασφαλείας.

Συναγερμος Crow

Crow : Μικρό σύστημα συναγερμού με την καλύτερη ισορροπία τιμής – απόδοσης ιδανικό για μικρές οικίες, διαμερίσματα, γραφεία.

Συναγερμος Caddx

Caddx: Όταν η υπάρχουσα καλωδίωση του χώρου δεν μας εμπνέει εμπιστοσύνη (μια γραμμή για πολλά ανοίγματα) τότε απαιτείται η αξιοπιστία της General Electric. .

Συναγερμος Satel

Satel : Πολυμορφικό σύστημα συναγερμού με πολύ μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης. Λύση για οποιαδήποτε απαίτηση με κομψότητα και λειτουργικότητα.

Πυρασφαλεια

Olympia electronics : Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας από το 1979 με εξαγωγές σε 72 χώρες.

Συστημα ελεγχου διελευσης

Paxton : Βρετανικά συστήματα access control και ωρομέτρησης όλων των τύπων με υψηλό design, αξιοπιστία και ευκολία χειρισμού .