ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

140 €

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας ‬δέχεται ψηφιακά ‪‎σήματα‬ συναγερμού επί 24ώρου βάσεως.
Όταν ληφθεί σήμα κινδύνου ή επείγουσας ανάγκης, ενεργοποιείται αυτόματα ο μηχανισμός άμεσης επέμβασης και η διαδικασία προστασίας του ‪συνδρομητή‬, με ταυτόχρονη ενημέρωση τόσο του ίδιου όσο και της Άμεσης Δράσης.

ΣΗΜΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ συναγερμού
Ειδοποιείται αμέσως τηλεφωνικώς η Άμεση Δράση (100), ή το τοπικό Αστ. Τμήμα για ασφαλιζόμενους χώρους εκτός Αθηνών, ο συνδρομητής, όπως και τα τηλέφωνα βοηθείας (που ο ίδιος έχει γνωστοποιήσει εγγράφως) προς άμεση ενημέρωσή του.
Επιπλέον, η εταιρεία είναι σε θέση να γνωρίζει πoιo τμήμα του ασφαλιζόμενου χώρου παραβιάστηκε.

ΣΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ
Στην περίπτωση αυτή, ο συναγερμός στον προστατευόμενο χώρο είναι σιωπηλός (δίνεται σε επείγουσα ανάγκη προσωπικής απειλής, με το πάτημα ενός ειδικού μπουτόν) και το σήμα που λαμβάνει η εταιρεία αξιοποιείται ως ανωτέρω, ενημερώνοντας την Άμεσο Δράση για το υπερεπείγον του περιστατικού.

ΣΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
Και σε αυτή την περίπτωση, το σήμα δίνεται με το πάτημα ενός ειδικού μπουτόν, (το οποίο μπορεί να είναι και ασύρματο) και ειδοποιούνται αμέσως όλα τα τηλέφωνα ανάγκης, που εγγράφως έχουν γνωστοποιηθεί από τον συνδρομητή (προσωπικός γιατρός, ασφαλιστική εταιρεία, συγγενικά πρόσωπα κ.λ.π.), ενημερώνοντας για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του περιστατικού.

Κόστος:
140 EURO

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται 24% ΦΠΑ

“ Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται
η ρύθμιση και σύνδεση με το κέντρο λήψης σημάτων
η δοκιμή λειτουργίας του συναγερμού

απο την Guard
 
Ελευθεριος Σαλτερης Security Manager
Ο Ελευθέριος Σαλτερής εχει Ανώτερες σπουδές στα ηλεκτρονικά και συστήματα αυτοματισμού(ΤΕΙ) με πολύχρονη εμπειρία στα Συστήματα Ασφαλείας.
Για κάθε σας ερώτηση ή απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
Κινητό: 6973337794

Για αμεση επικοινωνια 6973337794

Μπορείτε να μας στείλετε email για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.